Piano

Mignon Gotzsch

M 06-53699076
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mignon_64.jpeg

Mijn naam is Mignon Gotzsch en ik speel al mijn hele leven piano. Ik ben begonnen met lessen bij mijn moeder, die ook pianodocente is. Zij is nog altijd mijn grote voorbeeld van hoe ik over lesgeven denk: het is belangrijk om de leerling een zo goed mogelijke technische basis mee te geven, zodat hij/zij in de loop der jaren steeds meer mogelijkheden heeft om te kunnen laten horen hoe hij/zij de muziek voelt. Verder vind ik het belangrijk om een leerling in de breedst mogelijke zin te laten kennismaken met de vele prachtige muziek die er voor de piano is geschreven. En om de leerling te laten voelen dat pianospelen meer is dan alleen de juiste toetsen indrukken; de muziek zit tussen de noten.

Tijdens mijn middelbare schooltijd had ik les van Ton Hartsuiker, daarna heb ik gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en zowel mijn bachelor- als masteropleiding gevolgd bij David Kuyken.

In de laatste jaren van mijn conservatoriumopleiding ben ik mij verder gaan specialiseren in liedbegeleiding en werd daarbij gecoacht door meesterliedbegeleider Rudolf Jansen.

Bij mij thuis, in het mooie dorpje Loo, heb ik een fijne muziekkamer met twee vleugels waar ik privélessen geef; daarnaast ben ik verbonden aan de Pianoschool Apeldoorn, waar ik twee dagen per week lesgeef. Ik geef les aan kinderen en volwassenen, aan beginners en gevorderden. Ik voel me bevoorrecht dat ik me iedere dag mag bezighouden met muziek en dat mag doorgeven aan mijn leerlingen.

Wilt u of uw kind graag kennismaken met de piano? Of heeft u vroeger pianogespeeld en wilt u het weer eens oppakken? Schroom dan niet te bellen, want u bent altijd welkom voor een gratis proefles.